L’exministra Beatriz Corredor substituirà Jordi Sevilla al capdavant de Red Eléctrica Española

Corredor és actualment secretària d'ordenació territorial i habitatge en l'executiva del PSOE.

L'exministra d'Habitatge Beatriz Corredor
L'exministra d'Habitatge Beatriz Corredor / Europa Press

La comissió de nomenaments i retribucions de Red Eléctrica Española (REE), l’empresa que gestiona la xarxa de transport de l’energia elèctrica a tot Espanya i de la qual l'Estat és el principal accionista amb un 20% del capital, ha proposat el nomenament de l’exministra d’Habitatge i exdiputada del PSOE Beatriz Corredor com a consellera externa, com a pas previ a la seua designació com a presidenta no executiva.

La comissió ha proposat al consell d’administració, que es reunirà el pròxim 25 de febrer, el nomenament de Corredor per a cobrir la vacant deixada per l’expresident i conseller de la companyia Jordi Sevilla, segons ha informat l’empresa a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Sevilla va dimitir el 28 de gener al·ludint a “restriccions externes sobrevingudes i discrepàncies en l’àmbit regulatori que podrien afectar la bona marxa de la companyia, els seus plans de futur i la seua gestió com a president”.

Beatriz Corredor va anunciar el passat mes de gener que abandonava el seu escó en el Congrés dels Diputats per motius personals, lloc que va ocupar Omar Anguita, secretari general de les Joventuts Socialistes d’Espanya.

També et pot interessar

stats