L'AVE Madrid-Castelló transporta 135.000 passatgers el seu primer any de funcionament

El nombre de viatgers s'ha incrementat en 93.000 clients des de la seua explotació comercial hui fa un any.

L\'AVE Madrid-Castelló transporta 135.000 passatgers el seu primer any de funcionament
L'AVE Madrid-Castelló transporta 135.000 passatgers el seu primer any de funcionament

Renfe ha transportat 135.106 viatgers en els trens d'Alta Velocitat que han circulat amb origen i destinació Castelló durant el seu primer any de funcionament del servei. El trajecte entre Madrid i Castelló, punt a punt, ha sigut el més demanat amb més del 90% dels viatgers. La connexió entre les dues ciutats ha superat els 124.000 viatgers

Els serveis d'alta velocitat  (AVE, Intercity i Alvia) amb origen i destinació Castelló va superar en determinats dies els 500 viatgers durant l'any passat. Els dijous i divendres han sigut els dies de més demanda durant este període, fet que posa en relleu el trànsit de viatgers per motius professionals i d'oci vacacional. 

Renfe oferix 4 serveis AVE diaris (dos per sentit), 2 Intercity (un per sentit) que unixen Madrid i Castelló amb parades a Conca, Requena i València; i el servei Alvia que fa el trajecte  Castelló-Madrid-Gijón. L'oferta total de places es va incrementar exponencialment el passat any amb els nous serveis, amb un total de 2.550 places en dies laborables, cosa que suposa 1.900 places en relació amb l'oferta anterior. 

També et pot interessar

stats