L’associació de consumidors crítics reivindica la formació en finances

En el Dia de l’Educació Financera, Adicae ofereix assessorament gratuït per a aprendre a defendre’s dels abusos bancaris

Què sabem d'educació financera? / À Punt NTC

Euríbor, tipus d’interés o IRPF són conceptes que sonen a la majoria, però que no tot el món acaba d’entendre del tot, i decisions com contractar una hipoteca fixa o variable són difícils de prendre sense assessorament per a una part molt gran de la ciutadania. Aquest dilluns, amb motiu de la celebració del Dia de l'Educació Financera, serveix per a reivindicar que les finances són una part fonamental de la vida i que cal millorar la formació en aquesta matèria. La major part de la població encara té molts dubtes sobre terminologia econòmica.

Organitzacions com l'Associació de Consumidors i Usuaris de Bancs i Caixes Adicae aprofiten aquest dia per a oferir assessorament gratuït per a entendre l'entorn financer en què vivim. 

Els objectius són respondre dubtes i fer que els usuaris i usuàries siguen més crítiques amb la banca, explica l’advocat i col·laborador de l’associació Carles Aranda, perquè és fonamental comprendre l’entorn financer per a poder defendre’s de possibles abusos bancaris.

També et pot interessar

stats