L’ampliació del port rep un total de 216 al·legacions, “el 95% positives”

El projecte del grup MSC se centra en la construcció i explotació de la nova terminal de contenidors del port de València.

Espai en el qual està prevista l’ampliació nord del port de València
Espai en el qual està prevista l’ampliació nord del port de València / Europa Press

L’Autoritat Portuària de València (APV) ha informat que ha rebut un total de 216 al·legacions al projecte d’ampliació de la terminal nord. D’aquestes, el 95% són positives, mentre que el 3,7% són negatives.

S’ha comptabilitzat una al·legació com a neutra –la d’una coordinadora que expressa preocupació per l’ocupació– i dos informes de la Generalitat i l’Ajuntament de València. Així ho detalla l’APV en un missatge en el seu Twitter, en el qual mostra el seu agraïment “per un suport tan massiu”.

Aquest dimecres, en un comunicat, l’entitat ja havia destacat el “suport unànime” del teixit productiu de la Comunitat Valenciana a l’actuació i s’havia compromés a “estudiar, analitzar i contestar amb ànim constructiu cadascuna de les al·legacions presentades” al projecte d’ampliació nord del port adjudicat al grup MSC.

El projecte presentat per la companyia TIL (Terminal International Limited), filial d’MSC, detalla la construcció i explotació, en règim de concessió administrativa, de la nova terminal de contenidors del port de València. El gegant navilier suís preveu invertir 1.011 milions d’euros.

També et pot interessar

stats