L'Ajuntament de Torreblanca adjudica el PAI del golf després de dues dècades d'espera

L'alcaldessa ha destacat que, per fi, es pot adjudicar als propietaris aquest PAI del golf que "és sinònim de creixement i oportunitats per a Torreblanca"

Ple de l'Ajuntament de Torreblanca
Ple de l'Ajuntament de Torreblanca / Europa Press

El ple de l'Ajuntament de Torreblanca ha adjudicat el PAI del golf. Així s'ha fet el primer pas ferm perquè aquest projecte puga ser una realitat després que l'alcaldessa, Tania Agut, haja aconseguit desbloquejar-ho després de dues dècades esperant el seu desenvolupament definitiu.

Tania Agut ha assegurat que, una vegada que s'ha reactivat aquest projecte, "des del nou equip de govern municipal continuarem treballant decididament perquè siga una realitat que impulse el turisme i l'ocupació en el municipi les pròximes dècades".

L'alcaldessa ha insistit que, per fi, després de més de vint anys de tramitació, es pot adjudicar el PAI del golf. "Aquesta adjudicació és sinònim de creixement i oportunitats per a Torreblanca", ha afegit.

La regidora d'Urbanisme, Rosana Villanueva, ha explicat que s'ha fet un pas fonamental per al futur desenvolupament urbanístic de Torreblanca, "ja que l'adjudicació als propietaris reactiva el projecte d'urbanització".

"Estem en l'inici d'un procés que ha de culminar el 12 de maig del 2028"

"Estem en l'inici d'un procés que ha de culminar el 12 de maig del 2028, així que cal continuar treballant perquè els terminis es complisquen i acabar de rematar algunes gestions formals, com la signatura del conveni amb Acuamed", ha subratllat.

Després de resoldre la Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori que els terrenys afectats mantenen la classificació de sòl urbà, ara ja s'ha pogut continuar amb l'adjudicació del PAI "amb totes les garanties".

Així, se li ha concedit la condició d'agent urbanitzador a l'agrupació d'interés Urbanístic Azahar Sea Torreblanca, que desenvoluparà el Programa d'Actuació Integrada per al desenvolupament dels sectors IV, VII, VIII, IX i X de sòl urbanitzable.

També et pot interessar

stats