L’Ajuntament d’Elx dóna suport als expositors il·licitans en una fira internacional de calçat a Itàlia

L’alcalde i el regidor d’Economia visiten Garda, on participen més d’una trentena d’il·licitans en Expo Riva Schuh.

L’alcalde i el regidor d’Economia d’Elx visiten els expositors il·licitans
L’alcalde i el regidor d’Economia d’Elx visiten els expositors il·licitans

Carlos González, alcalde d’Elx, i Héctor Díez, regidor de Promoció Econòmica, visiten els expositors il·licitans de calçat que participen a la 90 edició de la fira Expo Riva Schuh, a la localitat italiana de Garda, que es va inaugurar el dissabte 16 de juny i que conclou aquest dimarts.

Expo Riva Schuh és la principal fira internacional de calçat de de gamma mitjana. Hi participen 53 expositors espanyols, dels quals 30 són il·licitans i representen 75 marques. Es tracta del primer esdeveniment del calendari internacional per a la presentació de noves col·leccions de calçat per a l’estiu de 2019. 

Segons l’alcalde, “la participació dels expositors il·licitans és un on presagi per al sector i una bona notícia per a la ciutat, ja que el calçat és el motor de la nostra economia”.

D’altra banda, Marian Cano, presidenta executiva de l’Associació Valenciana d’Empresaris del Calçat (AVECAL), destaca que les empreses estan treballant bé, amb clients importants. Aquesta fira sempre presumeix de ser la primera i l’última del circuit, ací es té l’oportunitat de fer reposicions i aprofitar les temporades d’estiu i hivern.

En conjunt, la fira compta amb 1.400 expositors procedents de 40 països. Segons les dades aportades pel FICE (Federació Industrial del Calçat), destaca la presència de la Xina (30%), Itàlia (20%), l’Índia (10%), Espanya (5%), Portugal (5%), Alemanya (5%), el Brasil (2%), el Regne Unit (2%) o Turquia (1%). 

També et pot interessar

stats