L’aeroport de Castelló tanca un acord amb una empresa britànica desballestadora d’avions

A falta d’activitat comercial i de vols regulars i xàrters, l’aeròdrom diversifica l’oferta i ofereix altres serveis.

L’aeroport de Castelló tanca un acord amb una empresa britànica desballestadora d’avions
L’aeroport de Castelló tanca un acord amb una empresa britànica desballestadora d’avions

L’aeroport de Castelló enforteix l’aposta per la implantació d’activitats complementàries a les instal·lacions amb l’acord aconseguit amb l’empresa britànica e-Cube Solutions Limited per a la realització de treballs de desmuntatge d’avions. Serà la segona companyia que desenvolupa aquesta activitat industrial a l’aeròdrom del nord de la Comunitat Valenciana.

La companyia britànica contempla el desmantellament d’una desena d’aeronaus de diversos models, que aniran arribant de manera esglaonada en els pròxims mesos. Tot i això, la primera d’aquestes aeronaus ja es troba estacionada en l’aeroport. A més, l’acord amb l’empresa també inclou la construcció d’un hangar al costat de la terminal de càrrega, destinat a l’emmagatzematge de peces.

El director general d’Aerocas, Joan Serafí Bernat, i la directora de l’aeroport, Ivana Guinot, han afirmat que l’acord amb e-Cube Solutions Limited contribuirà a dinamitzar l’economia de la zona i a consolidar la infraestructura. A més, han destacat el creixent interés empresarial per treballar amb l’aeròdrom.

Diversificació de l’oferta

Aquesta és la segona companyia que s’instal·la en l’aeroport de Castelló per a dur a terme el desballestament d’avions i forma part d’una aposta per la diversificació s’ha traduït en diversos acords amb empreses per a la realització d’activitats complementàries.

També s’han tancat acords amb dues escoles de pilots per a impartir formació i amb dues companyies aèries per a fer vols d’entrenament, a més de l’obertura d’una base per als mitjans aeris d’extinció d’incendis de la Generalitat.

També et pot interessar

stats