L'aeroport de Castelló es queda amb una sola ruta a Londres

La companyia Ryanair connectarà a partir del 17 d'octubre la capital britànica dues vegades a la setmana.

Inauguració de la nova ruta aèrea a Viena
Inauguració de la nova ruta aèrea a Viena / Europa Press

L'aeroport de Castelló operarà a partir del pròxim dissabte, 17 d'octubre, únicament una ruta: Londres Stansted. La ruta l'opera la companyia irlandesa de baix cost Ryanair, que connectarà l'aeroport de Castelló amb la capital britànica dimarts i dissabtes, segons han explicat fons del recinte aeroportuari. La ruta que des del passat mes de juliol opera la companyia de baix cost espanyola Volotea amb Bilbao deixarà de funcionar el pròxim 17 d'octubre. Era la primera ruta regular dins el territori espanyol que oferia l'aeroport castellonenc i en el moment de la seua inauguració ja es va anunciar que estava programada fins al pròxim dissabte.

L'aeroport de Castelló va reprendre la seua activitat el passat 2 de juliol després d'una parada de més de tres mesos per la Covid-19. I va ser amb una ruta a Budapest (Hongria) de la companyia Wizz Air. Durant la temporada d'estiu, que habitualment abraça de març a octubre, el recinte també ha tingut connexions amb Viena (Àustria), Katowice (Polònia), Bucarest (Romania) i una altra amb l'aeroport de Luton, a Londres. La caiguda de la demanda del sector aeri i turístic per la crisi sanitària, no obstant això, va portar a l'aeroport a cancel·lar dies després de començar a operar les rutes amb Katowice, Viena i Budapest.

L'aeroport de Castelló és gestionat per la Generalitat, a través d'Aerocas, des d'octubre de l'any passat. La direcció del recinte va firmar un acord per deu anys amb l'empresa eCube Solutions per a desenvolupar activitats d'estacionament i desmuntatge d'aeronaus. El contracte, que es pot prorrogar per deu anys més, contempla el lloguer, per part de la societat pública Aerocas a l'empresa, de diferents espais per a l'acompliment de l’activitat.

També et pot interessar

stats