Kelme ix del concurs després d'aconseguir un acord amb els creditors

L'empresa va demanar el concurs voluntari el 2021

Oficines centrals de Kelme situades al parc empresarial dels afores d'Elx.
Oficines centrals de Kelme situades al parc empresarial dels afores d'Elx / À Punt NTC

El jutjat del mercantil número 3 d'Alacant ha ratificat aquest dijous que New Millenium Sports, l'empresa amb seu a Elx (Baix Vinalopó) que es va quedar amb la distribució de Kelme a Espanya el 2008, ha superat el concurs de creditors demanat voluntàriament el 2021, després d'aconseguir un acord amb el 75% dels seus creditors.

En un edicte publicat aquest dijous pel Butlletí Oficial de l'Estat (BOE), el jutjat ha aprovat la proposta de conveni entre deutor i creditors per la qual se cessen els efectes arreplegats en l'acte de declaració de concurs i per la qual l'administració concursal cessa en el seu càrrec.

L'empresa va demanar el concurs voluntari el 2021, en perdre una demanda que la condemnava a pagar més de tres milions d'euros a una empresa panamenya per incomplir un acord d'exclusivitat i després de descendir la seua facturació en la pandèmia, encara que la firma, que patrocina equips de futbol com l'Espanyol o el Watford, ha superat el concurs.

No obstant això, el jutjat imposa a la part concursada l'obligació de presentar semestralment un informe sobre el compliment dels termes del conveni, així com un final, quan s'entenguen complit el mateix.

També et pot interessar

stats