José Mancebo (Turisme Costa Blanca): "Estem vivint un punt d'inflexió positiu i la clau és que aquesta tendència no pare"

El director executiu del Patronat de Turisme Costa Blanca remarca el paper de les aerolínies en la bona marxa del turisme i en la recuperació d’aquesta activitat post-Covid

Una imatge d'aquest dijous de l'aeroport d'Alacant-Elx
Una imatge d'aquest dijous de l'aeroport d'Alacant-Elx / À Punt NTC

El director executiu del Patronat Provincial de Turisme Costa Blanca, José Mancebo, ha remarcat el paper que exerceixen les aerolínies per a la bona seguida del turisme i per a la recuperació d’aquesta activitat tan important a Alacant i la Comunitat Valenciana. "Estem vivint un punt d'inflexió positiu i del que es tracta és que aquesta tendència no pare i que puguem ajudar a aquesta recuperació. Quan l'aeroport va bé, la destinació va molt bé. I pel que fa al mercat, és una prioritat absoluta recuperar el turisme britànic", ha analitzat en Les notícies del matí.

El Patronat de Turisme Costa Blanca ha organitzat aquest dijous a l'aeroport d'Alacant-Elx una jornada de la Costa Blanca, en què les aerolínies, destinacions i aeroports debaten els reptes per a recuperar el sector i el paper de cada part en aquest procés de tornada a la normalitat després de superar els mesos més durs de la pandèmia.

Mancebo ha remarcat que és important consolidar-se com una destinació segura, perquè la pandèmia no ha passat i hem de saber conviure amb ella, ja que encara tenim al davant anys "complexos". "Cal normalitzar la presència del virus dins de la vida turística", ha incidit. El responsable del Patronat de Turisme Costa Blanca ha defensat que l'oferta és molta i que la recuperació ha d’arribar a totes les potes d'aquesta activitat.

També et pot interessar

stats