Jornada clau per al futur de la planta Ford a Almussafes

La direcció europea visita la factoria valenciana per a comprovar el llançament del nou Kuga.

VÍDEO | Jornada clau per al futur de la planta Ford a Almussafes

La cúpula directiva de Ford Europa, encapçalada pel seu president, Stuart Rowley, visita aquest dijous la factoria d'Almussafes per a comprovar l'estat del llançament del nou Kuga, que es va començar a fabricar al final del 2019 i arribarà al màxim de producció al març.

El president del comité d'empresa, Carlos Faubel, ha assegurat al 20H NTC que es reunirà amb Rowley perquè es pronuncie sobre el futur d'Almussafes i, en concret, sobre la viabilitat de la planta de motors, que a partir del 2022 tindrà menys càrrega de faena, ja que el que es fabrica actualment a Almussafes anirà a Detroit.

“La planta està molt preparada per a assumir el futur de l’automòbil; amb poques inversions estaríem preparats per a adaptar-nos-hi”, ha assegurat Faubel. Entre les demandes de la plantilla estan que s’exploren possibilitats com ara que es puguen fabricar models híbrids i elèctrics a la planta. 

A més, Faubel ha alertat que a partir del mes d'abril caldrà analitzar la situació d'Almussafes, perquè aleshores haurà conclòs el llançament del Kuga i estaran "clars" quins són els plans de producció per al 2020.

També et pot interessar

stats