Ja es poden demanar les ajudes per a projectes en territoris rurals de la Diputació de València

El pressupost mínim és de 10.000 euros i la subvenció es podrà aconseguir fins al 100%, amb un límit de 24.000 euros

Imatge d'arxiu d'un municipi rural
Imatge d'arxiu d'un municipi rural / Diputació de València

La Diputació de València, a través de la Delegació de Desenvolupament Rural i Polítiques contra el Despoblament, ha llançat la segona edició de la línia d'ajudes destinades a donar suport a projectes de dinamització socioeconòmica en territoris rurals o en risc de despoblament de la província que estiguen impulsats per entitats sense ànim de lucre, segons ha informat la corporació provincial en un comunicat. El termini de presentació de sol·licituds per a rebre aquestes ajudes serà de quinze dies naturals a partir d'aquest dimecres, 21 de juny, data en què es publica l'extracte de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província de València.

Els projectes han d'abordar temàtiques com la modernització de sectors productius, la formació, conscienciació o sensibilització, activitats científiques o divulgatives, i altres d'impacte positiu per al desenvolupament de municipis rurals o en risc de despoblament.

Les activitats proposades en el marc d'aquesta convocatòria tindran un pressupost mínim de 10.000 euros. La subvenció es podrà aconseguir fins al cent per cent del cost subvencionable, amb un límit de 24.000 euros per entitat. La convocatòria ha quedat dotada amb un pressupost de 250.000 euros, un 15% superior al de l'any anterior, tal com ha ressaltat la Diputació.

El termini d'execució dels projectes seleccionats és del 15 de setembre del 2023 al 30 de juny del 2024.

També et pot interessar

stats