Les ITV mòbils recorreran setze municipis de la Comunitat Valenciana aquest estiu

L'objectiu principal és evitar que els usuaris es desplacen a les estacions fixes d'ITV i garantir així la seguretat viària.

Imatge d'arxiu.
Imatge d'arxiu.

Les unitats d'ITV mòbils per a turismes i vehicles lleugers, que supervisa l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace), recorreran durant els pròxims mesos d'estiu 16 municipis de la Comunitat Valenciana. Aquest servei evitarà els desplaçaments llargs que han de fer algunes persones fins a les estacions fixes d'ITV. D'aquesta manera es vol garantir la seguretat viària.

Aquestes unitats es desplaçaran a Alginet, Bétera, Montroi, Sueca, Sogorb, Torreblanca, Viver, Xèrica, Asp, Benissa, el Campello, Monòver, Novelda, el Pilar de la Foradada, Santa Pola, Teulada i Xixona, segons ha informat l'Ivace en un comunicat.

Les ITV mòbils per a turismes estan capacitades per a realitzar inspeccions a vehicles lleugers, turismes i furgonetes de fins a 3.500 quilos. La Comunitat Valenciana compta amb sis estacions mòbils d'ITV per a turismes, que completen la xarxa de 25 estacions fixes d'ITV que hi ha.

També et pot interessar

stats