Ismael Sáez, UGT-PV: “L’empresa valenciana està a la cua de la innovació”

El secretari general d’UGT al País Valencià convida a un canvi del model productiu per a crear ocupacions de qualitat.

Ismael Sáez en 'À Punt Notícies matí'
Ismael Sáez en 'À Punt Notícies matí'

L’economia espanyola està creixent, de la mateixa manera que la creació d’ocupació. No obstant això, aquesta millora no està anant acompanyada de qualitat. És la tesi que sosté el secretari general d’UGT al País Valencià, Ismael Sáez. En À Punt Notícies matí Sáez ha explicat que a hores d’ara l’economia espanyola està molt basada en el sector serveis i que la reforma laboral del PP està conduint a un deteriorament del treball. 

Per això, Sáez convida a un canvi del model productiu que cree ocupacions de qualitat. “Estem permetent que la política siga la del moment immediat; cal transformar el model econòmic per a ser competitius i tindre treball de qualitat”, ha afirmat. En aquest sentit, creu que el govern hauria d’intervindre en l’economia per a transformar el model econòmic, i fer una aposta per la indústria i la innovació.

També convida la Comunitat Valenciana a seguir aquest camí. “L’empresa valenciana està a la cua de la innovació”, ha assegurat. El secretari general d’UGT al País Valencià ha fet referència a la reducció de la producció d’ArcelorMittal, i alerta que “cal fer alguna cosa com a país” perquè “no es penalitze l’economia espanyola”, alhora que afig que aquesta decisió de la multinacional prové dels elevats costs de l’energia a Espanya.

Així mateix, ha admés estar preocupat per la situació de Ford, i ha assegurat que “és el pulmó industrial de la Comunitat Valenciana”. A més, sobre la possibilitat de la reducció de la jornada laboral, ha afirmat que està d’acord, però que “no cal fer demagògia”. En aquest sentit, creu que seria possible si va acompanyada d’un augment de la competitivitat i també de l’ajuda de l’administració. 

També et pot interessar

stats