La indústria automobilística valenciana rep un nou colp amb l’ERO anunciat per Grupo Segura

L’empresa, que té tres plantes productives al territori valencià, no ha concretat a quants treballadors afectarà.

Una de les plantes que té el Grupo Segura al territori valencià
Una de les plantes que té el Grupo Segura al territori valencià / Grupo Segura

Un nou expedient de regulació d’ocupació (ERO) plana sobre la indústria automobilística valenciana. En aquest cas és un dels grans proveïdors del sector del nostre territori, el Grupo Segura, que ocupa vora mil persones al conjunt del grup i que fabrica components metàl·lics per a vehicles.

El Grupo Segura ha comunicat aquest divendres als representants dels treballadors de la seua divisió d’automoció la intenció “d’iniciar el procediment d’acomiadament col·lectiu i la necessitat que es constituïsca la comissió negociadora d’esta divisió d’automoció a Espanya”. Així ho ha reconegut la mateixa empresa a través d’un comunicat. La companyia no ha concretat quanta gent pretén acomiadar.

Aquest grup industrial té una trajectòria de més de cinquanta anys. El Grupo Segura té quatre plantes productives, tres a la Comunitat Valenciana i una a Hongria, a més de les oficines centrals a Paterna, a l’Horta Nord.

La notícia, que castiga de nou el sector automobilístic, arriba la mateixa setmana que s’ha firmat l’ERO de la planta Ford d’Almussafes, que deixarà sense treball a 350 assalariats.

També et pot interessar

stats