Inditex comprarà una parcel·la de 280.000 metres quadrats a Parc Sagunt

L'oferta de l'empresa de calçat Tempe, del grup propietat d'Amancio Ortega, ha sigut l'única que s'ha presentat.

VÍDEO | Inditex comprarà una parcel·la de 280.000 metres quadrats a Parc Sagunt

L'empresa de calçat Tempe, del Grup Inditex, comprarà a l'Autoritat Portuària de València (APV) una parcel·la de quasi 280.000 metres quadrats a Parc Sagunt per a construir-hi el seu principal bloc logístic. La de Tempe ha sigut l'única oferta que s'ha presentat per a l'adquisició de la parcel·la Z1, situada al costat de la qual va adquirir Mercadona.

El consell d'administració de València Plataforma Intermodal i Logística, S.A. (VPI Logística), una societat mercantil que du a terme el desenvolupament logístic i intermodal associat als ports de l'APV i que va comprar aquesta parcel·la per 30 milions d'euros, té previst reunir-se el 14 de gener per a deliberar i decidir sobre l'oferta.

Tempe es va constituir el 1989 com a empresa especialitzada en el sector del calçat de la mà del Grup Inditex, propietat d'Amancio Ortega. Les oficines centrals i dos centres logístics d'aquesta empresa ocupen una superfície de 180.000 m² en un dels nuclis de producció de calçat més importants d'Espanya, el Parc Empresarial d'Elx. Des d'aquests centres gestiona més de 98 milions d'unitats a l'any que distribueix per tot el món i disposa d’una plantilla de 2.113 treballadors.

També et pot interessar

stats