Ikea obri una tenda en el centre comercial el Saler per a adaptar-se a les restriccions

L'espai, de 220 metres quadrats, s'inaugura amb la intenció de salvar les dificultats d'accés a les instal·lacions d'Alfafar.

Façana d'una tendra d'Ikea
Façana d'una tendra d'Ikea

Ikea obri aquest divendres, 19 de febrer, una botiga temporal en un espai de 220 metres quadrats en el centre comercial El Saler de València, en el qual oferirà “articles per a venda directa, que en el moment de l'obertura estarà enfocat a la primavera i l'orde”.

Segons ha explicat la directora de la botiga d'Alfafar, Carmen Spinola, “les restriccions imposades per la crisi sanitària que estem vivint han dificultat l'accés a les instal·lacions”. Per això, han buscat “una solució que s'adapte al nou escenari per a continuar facilitant inspiració i noves idees en decoració, sempre d'acord amb les normes oficials i garantint la seguretat dels nostres col·laboradors, clients i proveïdors”.

En concret, en aquest espai es podrà comprar parament de casa, tèxtils i elements de decoració, organització i emmagatzematge, il·luminació i joc infantil. També hi haurà una selecció de productes d'alimentació d'IKEA Food i una zona de planificació i assessorament.

“Amb aquesta obertura fem un pas més en la nostra estratègia d'accessibilitat i oferim als valencians i valencianes un nou punt de contacte a València”, ha assenyalat Spinola.

També et pot interessar

stats