Iberflora obri les portes de la 51 edició amb més de 650 expositors

Referent internacional en el sector de les fires de jardineria, arriba carregada de novetats per a fer front a la crisi

La Fira Internacional de Flors, Plantes i Jardineria Iberflora ha obert les portes a València / À Punt NTC

Iberflora, la Fira Internacional de Flors, Plantes i Jardineria, ha obert aquest dimarts les portes a València amb més de 650 expositors que es poden visitar fins dijous. Es tracta d’un esdeveniment referent a tot Espanya i també internacionalment, assenyala el propietari d’un dels vivers que hi participen, Antonio Bazán.

L’edició d’enguany ve carregada de novetats que fan els productes més atractius a la clientela perquè cal fer front a la crisi econòmica, conta el seu director Raúl Pérez.

Les noves tecnologies s’obrin camí en el sector i per això la fira concedeix un premi al millor producte d’innovació. Enguany ha sigut per a l’empresa Royalplant per incorporar codis QR a algunes de les seues plantes. El seu creador, Paco Gil, explica que en escanejar el codi ens porta a una pàgina web on qui la compre pot accedir a tota la informació necessària per a cultivar correctament l’arbre o fruit.

Un altre dels principals atractius de la fira és una olivera monumental de més de 200 anys que està resultant ser un dels arbres que més criden l’atenció en el recinte de Fira València. 

També et pot interessar