Els hotelers valencians reclamen al govern central un tracte igualitari davant de la crisi de Thomas Cook

La patronal Hosbec vol les mateixes ajudes que ha anunciat la ministra de Turisme aplicables només a les Canàries i a les illes Balears.

L’agència de viatges Thomas Cook va deixar sense volar 600.000 turistes britànics
L’agència de viatges Thomas Cook va deixar sense volar 600.000 turistes britànics / Arxiu

L'Associació Hotelera de Benidorm, Costa Blanca i Comunitat Valenciana (Hosbec) ha reclamat al govern espanyol que les mesures dissenyades per a donar resposta a la fallida del majorista britànic Thomas Cook siguen aplicables “a totes les comunitats autònomes, tots els aeroports i totes les empreses afectades”. Hosbec considera que el pla de xoc que serà aprovat pel Consell de Ministres "només serà aplicable per a empreses de les Canàries i les illes Balears". 

Els hotelers han afirmat que estan “perplexos” si es té en compte que la Comunitat Valenciana, especialment Benidorm i la Costa Blanca, “és el segon mercat de venda de paquets turístics al Regne Unit durant l'hivern, molt per davant de les illes Balears”. Es per això que el president de la patronal, el president d'Hosbec, Antonio Mayor, ha titlat les meures de “discriminatòries i injustes”.

Hosbec demana que tota l'actuació promocional que es faça tinga em compte que Benidorm i la Costa Blanca són “essencials” per a l'estratègia en el mercat britànic i, sobretot, en el mercat d'hivern, aspecte que, segons aquesta patronal, “semblen ignorar o no conéixer amb detall els actuals responsables de turisme en el govern”. 

També et pot interessar

stats