Els hotelers esperen la “setmana amb més reserves de la història del turisme”

L'anunci del Regne Unit, que permetrà reprendre els viatges exteriors a partir del 17 de maig, ompli d'esperança el sector turístic valencià.

Imatge d'arxiu de Benidorm.
Imatge d'arxiu de Benidorm.

L'anunci de la tornada del turisme britànic a partir del mes del 17 de maig ha fet reviscolar immediatament les esperances del sector turístic valencià. El president d'Hosbec, Toni Mayor, ha explicat aquest dimecres després de reunir-se amb el president del Consell, Ximo Puig, i el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, que el sector té totes les esperances posades en l'arribada dels turistes britànics i que ja han començat a fer reserves massives. Mayor anticipa

“la setmana de més reserves de la història del turisme”. El turisme britànic és especialment important per a Benidorm i per a la Costa Blanca.

“Hi ha ganes de venjar-se del virus, i per a venjar-se del virus no hi ha res millor que anar-se’n de vacances”, ha reivindicat Mayor en acabar la reunió al Palau de la Generalitat. La patronal ha afegit també que és conscient que la desescalada ha d'anar sempre en funció de l'evolució sanitària, però confia que l’“espectacular” recuperació dels últims dies es mantinga per a salvar almenys la temporada d'estiu, ja que veu “complicat” tornar a viatjar per Setmana Santa sense descartar-ho.

L'optimisme és evident. Hosbec evita fer previsions a mitjà termini però confia que les dades puguen donar “una alegria inesperada en els pròxims mesos”, després de la desacceleració de contagis tant a la Comunitat com a la resta d'Espanya. També espera que la vacunació siga massiva i progressiva a partir d'abril per a donar confiança als turistes.

També et pot interessar

stats