Hosbec reclama al govern espanyol treballar "ja" per a preparar l'Imserso

La patronal valenciana hotelera i turística aposta per incrementar els paquets en 600.000 euros més.

Imatge d'arxiu de la Costa Blanca, al terme de Benidorm
Imatge d'arxiu de la Costa Blanca, al terme de Benidorm

L'Associació empresarial hotelera i turística de la Comunitat Valenciana Hosbec ha celebrat l'anunci fet per la ministra de Turisme, Reyes Maroto, que al setembre s'estarà en condicions de poder recuperar els viatges de l'Imserso. Hosbec ha instat el govern espanyol a posar-se a la faena "ja" perquè tot estiga llest per a aqueixa data. La patronal aposta per augmentar l'oferta d'aquest programa fins a arribar al milió i mig de paquets enfront dels 900.000 habituals. D'aquest total, 180.000 corresponen a la Comunitat Valenciana i 160.000 d’aquests a la ciutat de Benidorm.

"És una decisió de govern que està presa i cal treballar molt ràpid perquè la posada en marxa d'un programa d'aquestes característiques és molt complexa i requereix aproximadament sis mesos de tramitació. Si volem tornar a veure turistes de l'Imserso a partir de la tardor, el govern s'ha de començar a posar a la faena ja", ha defensat la secretària general d'Hosbec, Nuria Montes aquest dimarts.

"Plantegem un Imserso que quasi doble aquestes quantitats: que es posen en marxa un milió i mig de paquets el pròxim hivern", ha defensat la secretària general d'Hosbec, que recalca que, a més, serviria per a "generar més felicitat a aquest col·lectiu de majors que ha patit especialment la pandèmia". "Creiem que pot haver-hi una demanda per a aquestes xifres", ha afegit.

També et pot interessar

stats