Hosbec pressionarà les administracions per a rehabilitar les zones afectades per Gloria

El president, Toni Mayor, preveu una ocupació turística per a Setmana Santa i Pasqua superior al 90%.

El president d'Hosbec, Toni Mayor
El president d'Hosbec, Toni Mayor
22 de gener 2020 - 22:00

L'Associació Empresarial Hotelera de Benidorm i de la Costa Blanca (Hosbec) ha assegurat que "forçarà" les administracions públiques perquè intenten rehabilitar com més prompte millor les zones afectades per la borrasca Gloria, que ha colpejat aquest gener la Comunitat Valenciana.

El president de l'associació, Toni Mayor, en declaracions a À Punt Mèdia durant la celebració de la fira Fitur a Madrid, ha considerat primordial parlar amb totes les institucions, des dels ajuntaments, a les diputacions, la Generalitat i el govern espanyol, per a convéncer-los que les actuacions de regeneració del patrimoni i de les platges són fonamentals per al sector turístic.

Sobre les previsions d'ocupació turística per a Setmana Santa i Pasqua, Mayor ha afirmat que està segur que superaran el 90%. Una de les principals causes és que enguany les festes són a principis del mes d'abril, dates en les quals el sector balear encara no ha començat a funcionar. A més, cal tindre en compte la desestacionalització dels contractes a Benidorm, que la quota de clients de l'Imserso ja està tancada fins al maig i que s'espera que l'ocupació estrangera en eixe mes siga molt bona.

També et pot interessar

stats