Hosbec obri un procés electoral per a renovar càrrecs i incorporar València i Castelló

Es treballa en una reforma dels estatuts per a vertebrar la presència d'aquestes províncies en l'estructura directiva de l'associació.

Hosbec obri un procés electoral per a renovar càrrecs i incorporar València i Castelló
Hosbec obri un procés electoral per a renovar càrrecs i incorporar València i Castelló
02 de gener 2020 - 14:33

La patronal hotelera de Benidorm i la Costa Blanca (Hosbec) ha convocat el procés electoral per a la renovació dels càrrecs de la junta directiva, i del càrrec de president en el primer dia hàbil de 2020. L'entitat treballa per a renovar els seus estatuts per a adaptar-se al seu nou caràcter autonòmic.

Hosbec ha informat que els estatuts estableixen que cada quatre anys s'ha de procedir a la renovació de càrrecs, i les últimes eleccions es van celebrar l'abril de 2016.

La cronologia prevista per a aquest procés electoral arrancarà amb l'assemblea general electoral el 31 de març de 2020. No obstant això, el termini per a presentar candidatures finalitzarà vint dies naturals abans, l’11 de març.

Incorporació de València i Castelló

De manera paral·lela a aquest procés electoral, des d’Hosbec es treballa per a presentar a l'Assemblea General una reforma dels estatuts per a vertebrar la presència de les províncies de Castelló i València en l'estructura directiva de l'associació com correspon al seu caràcter i implantació autonòmica.

Així, la junta directiva va aprovar iniciar aquest procés de modificació dels estatuts per a crear una vicepresidència que serà exercida per un empresari de Castelló i una vicepresidència per a un empresari de València. També es va acordar poder incorporar en la junta vocals representatius dels diferents territoris i punts turístics rellevants de la Comunitat Valenciana.

També et pot interessar

stats