Hosbec manté el rebuig a la taxa turística i a alliberar l'AP-7

Considera que deixaria en situació de desavantatge destinacions com Benidorm i València.

VÍDEO | Hosbec manté el rebuig a la taxa turística i a alliberar l\'AP-7

La patronal Hosbec manté el rebuig a la taxa turística. Considera que deixaria en situació de desavantatge destinacions com Benidorm i València. En canvi, l'alcalde de València, Joan Ribó, considera que ha de ser cada ajuntament qui decidisca si implanta o no la taxa turística. De fet, la taxa turística és una de les 60 mesures del govern del Rialto per als proxims quatre anys. L’impost previst seria d'un un euro per pernoctació. 

D'altra banda, la patronal sí que demana un peatge per a l'AP-7 per als no residents.

Català: “Els hotelers no estan per a bromes de mal gust”

La portaveu del grup municipal popular a l’Ajuntament de València, María José Català, ha manifestat la seua “absoluta oposició” a la implantació d’una taxa turística, com planteja l’equip de govern de la ciutat de València, perquè els hotelers valencians “no estan en condicions d’aguantar bromes de mal gust”. 

Així mateix, ha assenyalat que “les pèrdues a què estan sent sotmesos per la mala qualitat de les platges” exigeix “sensibilitat i diàleg i no una taxa turística”. Per això ha indicat que el que cal és “assentar-se amb ells, dialogar, i sobretot ajudar-los”.

També et pot interessar