Helados Estiu factura 138 milions d'euros el 2023 i incrementa la plantilla en un 51%

Preveuen una inversió de 26 milions d'euros per al pròxim trienni

Fàbrica de gelats Estiu
Fàbrica de gelats Estiu / Helados estiu

L'empresa valenciana Helados Estiu va arribar el 2023 a 44 milions de litres de gelat venuts, una facturació de 138 milions d'euros i un benefici net de 6,7 milions, segons ha informat en un comunicat. Així mateix, va augmentar la plantilla en 161 persones, fet que suposa un increment d'un 51% i en plena campanya va arribar a 604 empleats i empleades. 

També informen que, en l'aposta per a la sostenibilitat, han reduït en un 19% el consum d'aigua en la fabricació de cada gelat, i entre les fàbriques de Xest (Foia de Bunyol) i Riba-roja de Túria arriben a 8.273 metres quadrats de plantes fotovoltaiques.

Pel que fa a la presència en el mercat internacional, la gelatera valenciana afirma que quatre dels seus productes (presents en 27 països) han rebut el premi Great Taste 2023. Quant a nous productes, en la campanya del 2024, després de l'èxit aconseguit amb el Dochi Cheescake, s'ha unit el Dochi Banoffee, amb el plàtan i la galeta com a protagonistes (tots dos, de venda exclusiva en Mercadona), i el Bombó Mango Blanco.

Millora en innovació

En el comunicat, l’empresa gelatera també informa que tenen prevista una inversió de més de 26 milions d'euros per al pròxim trienni, centrats en la millora i augment de capacitats, innovació i digitalització.

Assenyalen que, entre els seus objectius, està aconseguir un impacte positiu en tots els grups d'interés que l'envolten, a més de “ser sostenibles cada dia”.

També et pot interessar

stats