El Grupo Segura despatxarà entre 92 i 95 persones

La direcció ha arribat a un principi d'acord sobre l'ERO amb els tres sindicats amb representació en l'empresa.

El grup Segura planejava despatxar 167 treballadors, però finalment ha rebaixat el nombre de comiats a 92 o 95
El grup Segura planejava despatxar 167 treballadors, però finalment ha rebaixat el nombre de comiats a 92 o 95 / Grupo Segura

El Grupo Segura despatxarà finalment entre 92 i 95 persones. La direcció d'aquest grup del sector d'automoció ha arribat a un principi d'acord amb els tres sindicats amb representació en l'empresa (CCOO, UGT i el Sindicat Independent). L'ERO rebaixa el nombre d’afectats, que eren 167 inicialment. El Grup Segura dona faena a vora mil persones.

El principi d'acord contempla una indemnització de 30 dies per any treballat per als afectats, amb un màxim de 13 mesos per a cada un. Entre les condicions pactades, per als majors de 55 anys, l'empresa abonarà el cost del conveni amb la Seguretat Social fins a l'edat de jubilació. Es constitueix, a més, una comissió de seguiment i control, així com de recol·locació preferent en el supòsit de millora del potencial de l'empresa en el futur, ha destacat el Sindicat Independent en un comunicat.

El Grup Segura va comunicar a principis del mes passat la presentació d'un ajust de treball. La companyia valenciana té quatre plantes productives, tres de les quals estan ubicades a la Comunitat Valenciana i una a Hongria, a més de les oficines centrals a Paterna, a l’Horta Nord.

També et pot interessar

stats