La gratuïtat de l'AP-7, a debat

Ábalos ha confirmat que l'autopista AP-7 serà gratuïta a partir de gener de 2020.

L'AP-7 serà gratuïta a partir de gener de 2020

L'autopista AP-7 serà gratuïta a partir de gener de 2020, segons ha confirmat el ministre de Foment en funcions, José Luis Ábalaos en 'Les notícies del matí'. Una mesura que ha obert el debat. Els transportistes ho valoren positivament perquè en reduirà els costos i millorarà els beneficis.

La Cambra de Comerç d'Alacant vol mantindre el pagament de l'AP-7, amb peatges més barats per a residents i transportistes, a canvi que el govern espanyol invertisca 2.000 milions d'euros en altres infraestructures estratègiques per a la zona.

USO demana solucions per a empleats d'autopistes en liquidació

La Unió Sindical Obrera (USO) ha sol·licitat al govern espanyol que busque "solucions no traumàtiques" per als 164 treballadors d'atenció a peatges i oficines dels trams de les autopistes AP-7 i AP-4, l'activitat de les quals desapareixerà el 31 de desembre.

El sindicat alerta que es posaran en perill 164 llocs de treball: 125 a l'AP-7 i 39 a l'AP-4. Així, demanen al govern que exigisca a les empreses concessionàries que "complisquen amb la seua responsabilitat social", també amb els treballadors que no desenvolupen activitats de manteniment i conservació d'aquests trams.

També et pot interessar