El govern garanteix a les gasolineres la bonificació dels avançaments en els carburants

La ministra Raquel Sánchez ha anunciat una investigació per a aclarir si algunes gasolines van apujar els preus abans de l'entrada en vigor de la mesura

Imatge d'arxiu d'una gasolinera a València
Imatge d'arxiu d'una gasolinera a València

La ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, ha assegurat aquest divendres que en els pròxims dies cobraran els avançaments de la rebaixa dels carburants "el 100% de les gasolineres", ja que fins al moment l'han cobrat el 90%.

Sánchez s'ha dirigit a aquestes per a demanar-los "un xicotet esforç" per a fer possible la bonificació de vint cèntims per litre de carburant. A més, la ministra ha subratllat que l'Agència Tributària està treballant per a "corregir qualsevol incidència" que es presente.

Respecte a la vigència de la mesura, Sánchez ha obert la porta que es prorrogue fins més enllà del 30 de juny, encara que ha assegurat que tot dependrà de l'evolució dels preus i de la inflació. Ha volgut deixar clar que ens trobem en un context "d'incertesa" en què "és molt difícil fer previsions".

També, la ministra ha anunciat que hi ha una investigació oberta per aclarir si algunes gasolineres han apujat els preus dels carburants just abans d'entrar en vigor la bonificació.

També et pot interessar

stats