El govern espanyol dona llum verda a les exempcions fiscals per a les empreses de l’Ocean Race d'Alacant

Declara l'eixida de la volta al món a vela “esdeveniment d'excepcional interés públic”.

Festa d'eixida de la volta al món a vela
Festa d'eixida de la volta al món a vela / Arxiu

El Consell de Ministres ha donat llum verda a les exempcions fiscals per a les empreses col·laboradores de la pròxima edició de l’Ocean Race amb la declaració de l'esdeveniment “Alacant, port d'eixida de la volta al món a vela” com a “esdeveniment d'excepcional interés públic”. El president de la Generalitat, Ximo Puig, considera que aquesta decisió és una bona notícia per a la Comunitat Valenciana. L'esdeveniment està previst que se celebre l'octubre del 2021.

La declaració d'extraordinari interés públic permet a les empreses col·laboradores durant tres anys, l'anterior i el posterior a la regata i l'any mateix de la celebració, acollir-se a aquestes exempcions.

Puig ha subratllat que aquesta declaració obri la porta a la possibilitat que es puguen beneficiar d'exempcions fiscals les empreses que col·laboren en l’Ocean Race sota les condicions que estableix el manual de marca que aprova el consorci.

Aquesta decisió referma la celebració d'un esdeveniment, unit a Alacant des de l'any 2007, que serà un suport per a la recuperació del sector turístic. El cap del Consell ha recordat que l'última edició de l’“Alacant, port d'eixida” va tindre un impacte econòmic de 70 milions d'euros i va generar més de mil llocs de treball, a més de representar una extraordinària projecció mediàtica i promocional per a Alacant.

També et pot interessar

stats