Google torna a triar Alacant per al seu congrés Seoplus

És l'esdeveniment més gran d’Espanya sobre IA i posicionament de negocis en el buscador 

Imatge d'arxiu de la huitena edició de Seoplus
Imatge d'arxiu de la huitena edició de Seoplus / Seoplus

Alacant serà seu, el 26 de juliol, de la novena edició de Seoplus, que reunirà més de 800 professionals digitals acreditats i prop de 3.000 assistents connectats per streaming, i situarà la ciutat com a epicentre del sector.

Enguany el congrés tindrà dotze ponents de referència que analitzaran l'ús de la intel·ligència artificial en negocis en línia i els canvis algorítmics de Google. Com a novetat, l'esdeveniment inclourà un lliurament de premis que reconeixerà la labor dels especialistes SEO més destacats, un guardó pioner a Espanya.

Alacant congrega de nou el congrés més gran de posicionament web en parla hispana, amb dos temàtiques clau: el pes de la intel·ligència artificial en l'impuls de negocis en línia i el futur del SEO a causa de la irrupció d'esta tecnologia i els continus canvis en l'algoritme de Google. Per la qualitat de les seues ponències i aportacions, el congrés ha aconseguit consolidar-se com una de les cites d'obligada assistència per als professionals del SEO i el Màrqueting Digital, tant d'Espanya com de països com Colòmbia, Mèxic o l'Argentina, entre altres.

Luis Villanueva, CEO de Webpositer Agency, una de les entitats organitzadores del congrés, afirma que un sector viu i adscrit al canvi constant, com és el posicionament en cercadors, necessita un esdeveniment presencial de l'abast de Seoplus. “I més en esta edició, amb la revolució que la intel·ligència artificial està suposant per als professionals SEO”, assenyala. 

Per a esta novena edició, sobre l'escenari de les instal·lacions VB Spaces se citaran dotze professionals SEO, tant nous talents com especialistes amb una llarga trajectòria, per a compartir les tècniques i metodologies que apliquen diàriament per a posicionar negocis en internet.

A través de xarrades de 20 minuts amb un marcat enfocament pràctic, posaran sobre la taula claus sobre l'Analítica Digital, la IA aplicada al SEU i la generació de contingut, la monetització de webs de nínxol o els últims canvis de Google Adsense.

Les entrades per a assistir a l'esdeveniment estan disponibles a través del web oficial del congrés.

També et pot interessar

stats