La Generalitat subvenciona Stadler perquè en millore l’eficiència energètica

Destinarà un 1,5 milions d’euros i crearà uns 400 llocs de treball per l’execució del projecte.

La Generalitat subvenciona Stadler perquè en millore l’eficiència energètica
La Generalitat subvenciona Stadler perquè en millore l’eficiència energètica

La Conselleria d’Hisenda i Model Econòmic subvencionarà amb un total d’1.581.145 euros l’empresa Stadler Rail València, perquè execute un pla per a la millora de la sostenibilitat mediambiental que contribuirà a crear 400 llocs de treball.

Concretament, el projecte, que ascendeix a 3.728.887 euros, tractarà de reduir l’impacte de la planta d’Albuixec, a l’Horta Nord, a partir de la minimització de les quantitats de fums i gasos nocius emesos a l’atmosfera i de la millora de l’eficiència energètica.

La factoria, que està dedicada a la fabricació de vehicles per al sector ferroviari, preveu un augment de la capacitat de producció de diverses naus de fabricació, de manera que es permeta fer activitats amb independència i eficiència que doten l’empresa de major flexibilitat i versatilitat, de manera que es modernitze i diversifique el ventall de productes. La intenció és que genere un impacte positiu en l’ocupació estable i de qualitat, a més de contribuir a un canvi en el model econòmic de la Comunitat.

L’estratègia inclou la posada en marxa de plans de millora per a minimitzar les emissions dels seus agents contaminants atmosfèrics en fonts fixes: COVs, CO2, SO2, N2O i CH4, així com de residus perillosos. També preveu la construcció d’instal·lacions i la incorporació de maquinària i instrumentació que permeta la reducció del consum energètic.

També et pot interessar