La Generalitat i la patronal coincideixen en la necessitat de reduir l'economia submergida

Puig i Garamendi defenen la conveniència de potenciar el turisme i la indústria automobilística, uns sectors especialment afectats per la crisi.

Una imatge d'arxiu
Una imatge d'arxiu

El president de la Generalitat, Ximo Puig, i el líder de la patronal, Antonio Garamendi, han coincidit a destacar l'aposta per la col·laboració dels agents socials i el govern per a acabar amb l'economia submergida davant de la crisi generada per la pandèmia del coronavirus.

Els dos s'han reunit telemàticament, juntament amb el president de la CEV, Salvador Navarro. El Consell ha explicat que durant la trobada s'ha analitzat la situació econòmica i han coincidit a defendre la necessitat d'impulsar la reindustrialització. També han analitzat sectors d'una especial importància per a la Comunitat Valenciana com el turisme o la indústria automobilística. Puig i Garamendi també han defés que cal de potenciar els dos sectors, especialment colpejats per la crisi.

L'atur dels més joves ha ocupat també una part de la reunió. El cap del Consell ha recordat que són els grans afectats de la crisi i que cal implementar polítiques actives pensades per a ajudar aquest col·lectiu a tornar al mercat laboral.

També et pot interessar

stats