La Generalitat destina dos milions al foment de l'ocupació de les joves de col·lectius vulnerables

Un milió d'euros anirà dirigit a nous projectes territorials per al reequilibri i l'equitat, i l'altre serà per als projectes relacionats amb emprenedoria i microempreses

Ple del Consell d'aquest divendres
Ple del Consell / À Punt

El ple del Consell ha aprovat aquest divendres la concessió directa de dos milions d'euros en ajudes destinades al desenvolupament de projectes pilot dirigits a joves de col·lectius vulnerables.

Un milió d'euros anirà dirigit a nous projectes territorials per al reequilibri i l'equitat i a col·lectius especialment vulnerables, mentre que l'altre serà per als projectes relacionats amb emprenedoria i les microempreses.

En el decret es fixen les bases per a la concessió d'aquestes ajudes, que pretenen atendre les necessitats, tant laborals com socials, de col·lectius vulnerables, així com facilitar un sistema productiu reforçat a través del suport a l'emprenedoria i l'ocupació col·lectiva, també a les microempreses.

La iniciativa comporta una transformació digital i "verda" a través de projectes integrats d'inserció. Les ajudes formen part del pla de recuperació, transformació i resiliència del govern espanyol i es financen mitjançant els fons europeus Next Generation EU.

També et pot interessar

stats