On estan les gasolineres més barates?

Tot i que el preu mitjà de gasolina i gasoil ha superat els dos euros per litre, el marge de les estacions de servei permet trobar diferències de fins a 40 cèntims

El preu mitjà de la gasolina i del gasoil a Espanya ha pujat aquesta setmana per damunt dels dos euros per litre, un increment històric que ha diluït la subvenció de 20 cèntims que el govern espanyol va activar l'1 d'abril.

Tot i l'increment generalitzat —i la previsió de noves pujades en l'actual escenari inflacionista— cada estació l'aplica amb un marge que pot fer oscil·lar el preu entre fins a quaranta cèntims per litre segons la gasolinera on repostem.

Així, encara és possible encontrar preus per sota dels dos euros el litre en algunes estacions de servei per a la gasolina, el carburant que més cas s'està pagant ara mateix. La més econòmica de la Comunitat Valenciana, com és habitual, continua sent la de la Cooperativa de Sant Isidre, a Cortes de Pallás (Vall de Cofrents-Aiora), que ofereix la gasolina a 1.909 euros el litre. Set i huit cèntims més cara, però resistint per sota dels dos euros, hi trobem un grapat d'estacions, com les Bonarea de Peníscola, Vila-real i Onda, a les comarques de Castelló.

En l'altre extrem, els de les més cares, hi ha algunes de les estacions de les principals carreteres. Amb un màxim de 2.229 euros per litre de gasolina hi ha les Cepsa i BP de l'A3 al pas per Requena (Plana d'Utiel-Requena) la Repsol de la CV-35 a Xelva (Serrans) o les Galp de l'AP7 a l'altura de Pedreguer (Marina Alta).

Exposem en el gràfic interactiu la relació de preus que en l'actualitat apliquen les diferents estacions de servei valencianes.

També et pot interessar

stats