Galán diu que "només els tontos" que encara tenen la tarifa regulada paguen més per la llum actualment

El president d'Iberdrola assegura que el 80% dels espanyols "no paguen el preu del pool" o mercat majorista elèctric

Galán sobre la tarifa regulada

El president d'Iberdrola, Ignacio Sánchez Galán, ha afirmat aquest dijous a Sagunt (Camp de Morvedre) que el 80% dels espanyols "no paguen el preu del pool" o mercat majorista elèctric, i que "solament els tontos" que segueixen amb la "tarifa regulada marcada pel govern" paguen més per la llum.

"El 80% dels espanyols no paguen el preu del pool", ha dit a manera d'"anunci publicitari", durant un col·loqui en el marc de la presentació de la futura gigafactoria de Volkswagen en Parc Sagunt II, a la qual Iberdrola proveirà amb energia solar amb una inversió de 500 milions d'euros.

El comentari de Galán s'ha produït quan li han preguntat al president de Grup Volkswagen, Herbert Deiss, com s'aconseguirà el subministrament total de la gigafactoria, moment que ell ha aprofitat per a introduir "un parèntesi". "I el 80% dels espanyols estan pagant menys preu que l'any 2018 perquè han abaixat els impostos; solament els tontos que segueixen amb la tarifa regulada marcada pel govern paguen aqueix preu", ha apuntat abans de "tancar parèntesi".

En aquell moment de la conversa el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ja havia abandonat l'acte.

També et pot interessar

stats