Futurmoda no canviarà de data, a pesar del coronavirus

El Saló Internacional de la Pell, Components i Maquinària per al Calcer i Marroquineria serà els dies 11 i 12 de març.

VÍDEO | Futurmoda no canviarà de data, a pesar del coronavirus

La 43a edició del Saló Internacional de la Pell, Components i Maquinària per al Calcer i Marroquineria (Futurmoda), prevista per als dies 11 i 12 de març, no canviarà de data, a pesar de l’amenaça del coronavirus. Segons fonts de l’organització, la fira, que se celebra a la Institució Firal Alacantina (IFA), a Elx, es manté perquè el risc de contagi és “mínim”. 

S’espera la presència de 423 firmes del sector, que presentaran les col·leccions de primavera estiu 2021. Del total, 110 empreses provenen d’Itàlia, el segon país amb major participació, per darrere d’Espanya i per davant de Portugal. 

Les companyies xineses ja van manifestar fa més d’un mes, quan va sorgir el virus, la negativa a acudir a Futurmoda. De la resta de països, cap ha cancel·lat la participació.  

El director general de Futurmoda, Álvaro Sánchez, ha destacat “l’aposta decidida” per a mantindre les dates d'aquest certamen internacional. Una hipotètica cancel·lació hauria sigut una “garrotada” a nivell econòmic, competitiu i d’imatge, ha apuntat Sánchez.

També et pot interessar

stats