Forinvest porta a València el fòrum de treball en xarxa financer i empresarial més gran de l'Estat

La tretzena edició s'obri aquest dimarts a Fira València amb prop de 200 ponents.

Més d'un centenar d'empreses expositores porten a Forinvest la millor oferta d'entitats financeres, 'brokers', societats de valors i asseguradores
Més d'un centenar d'empreses expositores porten a Forinvest la millor oferta d'entitats financeres, 'brokers', societats de valors i asseguradores / Arxiu

València ja està preparada per a Forinvest 2020, el fòrum de treball en xarxa financer i empresarial més gran del país, que obri aquest dimarts la tretzena edició en Fira València. Durant dues jornades intenses, es debatrà de la mà d'experts sobre temes d'actualitat com la sostenibilitat mediambiental, la responsabilitat social i el Brexit.

El programa inclou prop de 200 ponents entre els quals es troben prestigiosos economistes, líders de la banca, experts en tecnologia i finances i especialistes del sector assegurador. A més de les ponències, més d'un centenar d'empreses expositores portaran la millor oferta d'entitats financeres, 'brokers', societats de valors i asseguradores.

El president d'Iberdrola, Ignacio S. Galán; el president de la Cambra de Comerç d'Espanya al Regne Unit, Eduardo Barrachina; l'exentrenador de Rafa Nadal, Toni Nadal són alguns dels noms que estaran en Forinvest 2020.

Forinvest comptarà amb un complet programa de ponències i conferències repartides en els seus cinc fòrums: Fòrum Forinvest, Fòrum Internacional de l'Assegurança, Innovation & Fintech Fòrum, Fòrum de l'Assessor i el Fòrum de les Finances Personals.

Ponència inaugural amb el president de l'ICO

La ponència inaugural, aquest dimarts, a les 10:00 hores, serà a càrrec del president de l'ICO, José Carlos García Quevedo. El conseller d'Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler, serà l'encarregat de presentar-lo, acompanyat del president d'APD Levante, Íñigo Parra. Posteriorment, a les 12.30 hores, Soler farà el recorregut inaugural acompanyat del comité organitzador i altres autoritats.

Concretament, en el Fòrum Forinvest, vertebrador de l'esdeveniment, s'obrirà el debat entorn del paper de l'empresari com a font del progrés, una ponència que oferiran el president de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV), Salvador Navarro; el president de la Cambra de Comerç de València, José Vicente Morata, i el representant de l'Associació Valenciana d'Empresaris, Enrique Lucas.

També et pot interessar

stats