Forinvest converteix València en capital financera

Els presidents de Bankia i el Banc Sabadell, entre més de 200 ponents, participen en aquest fòrum empresarial.

VÍDEO | Forinvest converteix València en capital financera

Fira València acull aquest dimarts i dimecres la dotzena edició del fòrum de treball en xarxa financer-empresarial Forinvest, que reunirà prop de 200 ponents entre els quals hi ha prestigiosos economistes, líders de la banca, experts en tecnologia i finances i especialistes del sector de les assegurances.

El certamen començarà aquest matí amb una ponència inaugural de la mà del president de Bankia, José Ignacio Goirigolzarri, qui parlarà dels reptes als quals s'enfronta l’entitat davant de la realitat del sistema financer actual.

També hi participaran el president del Banc Sabadell, Josep Oliu, el fundador del Grup Vaughan, Richard Vaughan, el mediàtic economista Jose María Gay de Liébana o l'experta en intel·ligència artificial i primera espanyola a guanyar el premi Innovadors del MIT, Núria Oliver, entre altres.

A més de les diferents conferències i taules redones, en aquesta edició un total de 143 signatures expositores portaran la millor oferta d'entitats financeres, brokers, societats de valors, asseguradores, institucions sectorials, universitats, acceleradores i proveïdors de solucions tecnològiques.

El nou paradigma davant del Brexit

En aquest fòrum, es dedicarà també un espai a la realitat econòmica internacional. És per això que comptarà amb la presència de l'ambaixador del Regne Unit, sir Simon Manley, que explicarà quin és el nou paradigma davant del Brexit. També participarà l'ambaixador d'Alemanya, Wolfgang Dold, que reflexionarà sobre les relacions entre Alemanya i Espanya.

Els objectius de Forinvest són la difusió de la cultura financera, el suport a l'ecosistema emprenedor i la connexió entre empresa i finances. Ho fa a través dels seus cinc fòrums de debat sectorials, en què s'analitzaran els temes de màxima actualitat sectorial. 

També et pot interessar

stats