Forinvest celebra el 15 aniversari tornant a la presencialitat

Unes 100 conferències entre ponències i taules redones reuniran vora 200 professionals i experts del sector

Imatge d'arxiu de l'edició de 2020 de Forinvest
Imatge d'arxiu de l'edició de 2020 de Forinvest / À Punt NTC

Forinvest 2022, el fòrum més gran de networking financer empresarial del país, celebra aquests dimecres i dijous el 15 aniversari, en el qual torna a la presencialitat en tots els seus fòrums i activitats paral·leles, després d'un any de celebració digital.

En la trobada es debatrà sobre temes d'actualitat com els fons europeus Next Generation, el finançament del futur, la ciberseguretat, la sostenibilitat empresarial, l'ètica financera, la transformació digital, les polítiques d'innovació o la hibridació en la mediació en el món de l'assegurança.

Forinvest tindrà unes 100 conferències entre ponències i taules redones, el que significa que vora 200 professionals i experts del sector intervindran "amb continguts de qualitat i de total actualitat", segons ha destacat l'organització.

En 2022 tornen també els esmorzars de treball. El dimecres, a les 14:00 hores, la ministra de Ciència i Innovació, Diana Morant, parlarà de polítiques d'innovació, mentre que el dijous serà Antonio Cabrales, guardonat en 2021 amb el Premi Rei Jaume I d'Economia el que intervindrà per a parlar de Formació Professional Dual i la importància d'incorporar a les empreses en ella.

També et pot interessar

stats