Ford reprendrà gradualment el torn de nit en producció de vehicles a partir del 25 d'agost

A més, les jornades d'ERTO previstes per al 29 i el 30 de juliol es traslladen al 5 i el 6 d'agost

Línia de muntatge de Ford a Almussafes
Línia de muntatge de Ford a Almussafes / Arxiu

La planta de Ford a Almussafes (Ribera Baixa) reprendrà el torn de nit en la producció de vehicles de forma gradual a partir del dimecres 25 d'agost. Així els ho ha traslladat l'empresa als sindicats aquest dilluns de vesprada.

Segons ha sabut À Punt, les accions que està prenent la companyia per a minimitzar l'impacte de la crisi dels semiconductors sobre el programa de producció, permetran engegar gradualment el torn de nit en vehicles des del dimecres 25 d'agost. Això reduirà, així mateix, el nombre diari d'empleats i empleades en ERTO. La represa d'aquest torn anirà acompanyada de la reinstauració del servei de transport d'autobusos per al torn de nit.

Pel que fa a la producció de motors, per necessitats operatives i per a poder complir els últims requeriments del programa de producció de Cleveland, l'empresa traslladarà els dies d'ERTO 29 i 30 de juliol (originalment establits com a dies de parada) als dies 5 i 6 d'agost.

Aquestes jornades d'aturada afectaran totes les línies de mecanitzat sense excepció i començaran per al torn de nit des del dimecres 4 d'agost a les 22:00 hores fins al divendres 6 d'agost a les 22:00 hores.

També et pot interessar

stats