Ford Europa confirma la reducció del torn de nit a Almussafes

La multinacional retallarà la producció de la planta entre 100 i 150 cotxes diaris al segon semestre de l’any.

Ford Europa confirma la reducció del torn de nit a Almussafes
Ford Europa confirma la reducció del torn de nit a Almussafes

Ford Europa ha confirmat en un comunicat que reduirà torns de treball a la planta d’Almussafes, una mesura que forma part del pla de reestructuració que va iniciar l’octubre de 2018 i que ja havien avançat els sindicats dimecres passat.  Aquestes retallades també afectaran la planta alemanya de Saarlouis, on al març ja va avançar que suprimiria 5.000 llocs de treball.

 

És la primera vegada que la multinacional nord-americana es pronuncia sobre les retallades en la factoria valenciana des que presentara les mesures de transformació. A partir de la setmana que ve, el comité d’empresa i la companyia començaran un període de negociació perquè no hi haja acomiadaments a causa d’un excedent de personal.

La Direcció va informar dimecres el comité d’empresa de la decisió de retallar la producció de la planta d’Almussafes entre 100 i 150 cotxes diaris en el segon semestre de l’any. Açò podria suposar una pèrdua de la producció total de la planta d’entre 13.000 i 14.000 cotxes el que queda de 2019.

També et pot interessar

stats