Ford anuncia “decisions dures” en les plantes europees per a buscar rendibilitat

Segons el delegat d'UGT a la planta d'Almussafes, les mesures persegueixen “reduir costos en tots els àmbits” i, previsiblement, impliquen “menys gent”.

Ford anuncia “decisions dures” en les plantes europees per a buscar rendibilitat
Ford anuncia “decisions dures” en les plantes europees per a buscar rendibilitat

La direcció de Ford ha mantingut una reunió a Colònia (Alemanya) amb representants dels comités d'empresa de les seues plantes de fabricació a Europa als quals ha avançat que en els pròxims mesos hi haurà "decisions dures" per a buscar rendibilitat.

El delegat d'UGT a la factoria d'Almussafes, Carlos Faubel, ha assegurat que les futures mesures persegueixen “reduir costos en tots els àmbits” i, previsiblement, impliquen “menys gent”. Segons Faubel, durant la reunió la direcció de Ford ha qüestionat “el negoci en el seu conjunt” a Europa.

El pròxim 15 de novembre està previst que tinga lloc una nova trobada en què s'oferiran els detalls després d’estudiar la situació planta per planta. No obstant això, el delegat de la planta d’Almussafes ha insistit que s'auguren “decisions dures” tot i que en la planta valenciana “la producció és estable a dia de hui”. “S’intueix la pressió”, ha afegit.

Així mateix, Faubel ha explicat que la direcció de la companyia pretén “buscar la rendibilitat pura i dura” perquè, segons els han traslladat, perden diners i no invertiran més on no és rendible.

Per últim, ha avançat que en els pròxims dies els comités d'empresa de les plantes de Ford a Europa elaboraran un comunicat conjunt per a explicar als treballadors el contingut de la trobada. 

També et pot interessar

stats