Ford Almussafes, un referent d'innovació per a la multinacional

Visió artificial o robòtica col·laborativa són alguns dels projectes que ha replicat en altres factories a escala mundial

Ford Almussafes, un referent d'innovació per a la multinacional

La planta valenciana de Ford, ubicada a Almussafes (Ribera Baixa) s'ha consolidat com un referent d'innovació per a la multinacional. De fet, la marca ha replicat molts dels seus projectes en altres fàbriques de la companyia. Visió artificial per a controlar els defectes de pintura o robòtica col·laborativa són alguns dels projectes d'innovació que la companyia ha replicat en altres factories a escala mundial.

La innovació és la palanca Ford Almussafes per a impulsar el seu creixement, però també de les pimes i les empreses emergents amb les quals treballen. En aquesta conjuntura, busquen talent per a llocs de treball qualificats, però també reconeix que les plantilles s'hauran d'ajustar a les necessitats de la producció. 

“Estem al capdavant d’una reconversió que s’haurà de fer confrontant la realitat. El mercat et demanda unes necessitats ràpidament i a preus competitius. I això és el que farem, identificar allò que ens fa falta i transicionar-ho”, ha assegurat el director d’operacions de Ford Espanya, Dionisio Campos.

El 2022 Ford ha posat en marxa 169 projectes d'innovació per a augmentar la seua competitivitat.

També et pot interessar

stats