Ford Almussafes produirà un nou motor almenys fins al 2024

Ha revertit la situació en la qual 40.000 unitats deixarien de produir-se al 2021.

Ford Almussafes produirà un nou motor almenys fins al 2024
Ford Almussafes produirà un nou motor almenys fins al 2024

La planta Ford Almussafes ha anunciat el nou acord que ha aconseguit per a la producció del nou motor 2.0 GDI del model Transit Connect destinades al mercat americà. Aquesta concessió estarà vigent fins a l'any 2024 i suposarà una injecció d'uns 10 milions de dòlars per a la planta, uns 8,5 milions d'euros. D'aquesta forma, la Ford Almussafes ha revertit la decisió de l'empresa, que preveia endur-se la producció dels motors a Mèxic l'any 2021.

El representant de CCOO a l'empresa, José Miguel Arocas, ha assegurat, després de la reunió de la comissió consultiva, que es tracta d'una notícia que dona seguretat a mitjà termini. No obstant això, considera que el que busquen és una seguretat a llarg termini, que es podria aconseguir amb l'arribada de la producció dels motors híbrids, per la qual estan lluitant i que ja ho han comunicat a la seu central de Ford.

Arocas també ha explicat que l'empresa està valorant la possibilitat de modificar alguns dies d'ERTO parcial (amb el 60% de la producció) de treballadors, per ERTO complets, és a dir, sense treballar. A més, també estan valorant la possibilitat de canviar les dates dels dies de treballadors en ERTO per a adequar-los a la conjuntura actual.

També et pot interessar

stats