Ford Almussafes planteja un ERTO en tota la planta per a ajustar la producció

Serien sis dies d'aturada entre els mesos de març, abril i maig.

VÍDEO | Ford Almussafes planteja un ERTO en tota la planta per a ajustar la producció

La direcció de Ford Almussafes ha plantejat aquest dilluns als sindicats un nou Expedient de Regulació d'Ocupació Temporal (ERTO) en tota la factoria a causa de la caiguda de la demanda i per a ajustar la producció. En concret, la proposta estableix sis dies d'aturada entre els mesos de març, abril i maig.

Així ho ha confirmat el portaveu de UGT en la factoria, Carlos Faubel, qui ha indicat que aquesta decisió de la direcció "se l'esperaven" i no ha sigut una sorpresa perquè ja se'ls havia transmés que calia ajustar les vendes a la producció actual. No obstant això, ha precisat que aquest dijous es tornaran a reunir per a conéixer l'acord final.

En concret, serà de sis dies: un al març i dos a l'abril, que s'ajuntaran amb les vacances de Setmana Santa i, per tant, la factoria tancarà dues setmanes. Els tres dies restants seran al maig, dels quals un dia serà el 31 del mes. Faubel ha explicat que aquesta decisió suposarà la producció de 10.000 vehicles menys durant aquest trimestre i afectarà uns 6.000 treballadors atés que afecta tota la planta.

També et pot interessar

stats