La fira del vehicle d'ocasió torna al juny de forma presencial

Fira València considera que aquesta convocatòria "obri la porta a la progressiva normalització d'aquesta mena d'esdeveniments" en el recinte

Una edició anterior del saló del vehicle d'ocasió
Una edició anterior del saló del vehicle d'ocasió / Fira València

La fira del vehicle d'ocasió va aconseguir celebrar-se el passat juny de forma presencial només acabar l'estat d'alarma, i enguany tornarà novament a Fira València. Entre el 3 al 6 de juny pròxims, el certament ha preparat una edició totalment presencial i amb una oferta que aglutinarà 1.500 vehicles procedents de 40 expositors directes que representen 23 marques comercials, segons ha explicat Fira València en un comunicat.

Serà la tretzena edició de la Fira del Vehicle Selecció Ocasió. Fira València ha explicat que "ara, en un entorn sanitari molt més favorable i amb el calendari de vacunació avançat", aquesta convocatòria "obri la porta a la progressiva normalització d'aquesta mena d'esdeveniments". Així, ha exposat que serà "un bon exemple" i que "obrirà les portes amb un aparador similar a l'època prepandèmia".

El saló està previst que s'instal·le sobre una superfície expositiva de 25.000 metres quadrats, els corresponents als pavellons 1 i 2 del nivell de 3 de Fira València. La fira defén que aquests són els recintes amb més volumetria i que permeten "tant la circulació i renovació contínua d'aire com una distribució de corredors i estands d'acord amb les exigències del protocol sanitari del recinte i la seguretat de visitants i expositors". Fira València es reivindica com un "espai segur" contra la Covid-19.

També et pot interessar

stats