Fira València serà una empresa pública

No obstant això, les conselleries d'Economia i Hisenda han acordat que no es deixe de costat la cogestió publicoprivada.

Fira València serà una empresa pública
Fira València serà una empresa pública
11 de febrer 2020 - 15:17

El conseller d'Economia Sostenible, Rafa Climent, i el conseller d'Hisenda, Vicent Soler, han assegurat estar d'acord en el fet que Fira València siga una empresa pública. El pas següent és treballar en els nous estatuts de la institució, que definiran el futur del model “sense deixar de banda” la cogestió publicoprivada.

Climent ha anunciat que intentaran tancar aquest projecte abans de finals d'any, fet que ajudaria a dinamitzar aquest instrument per a l'economia valenciana. Segons l'Institut València d'Investigacions Econòmiques (IVIE), suposa un 0,6% del PIB de la Comunitat Valenciana i genera un 0,6% de l'ocupació de tot el conjunt.

El conseller d'Economia s'ha mostrat, a més, partidari de subrogar la plantilla de la institució firal, perquè considera que, els que hi ha, “han aportat un coneixement que ha fet factible que en aquests moments en la gestió tinguem beneficis”. A més, com que el recinte ja està donant beneficis, creuen que el govern no haurà d'aportar diners per a pagar els salaris dels treballadors, perquè es podrien aconseguir amb els recursos propis que genere.

També et pot interessar

stats