Fira València presenta un ERTO per a tota la plantilla

L’expedient de regulació temporal d’ocupació afectarà els 120 treballadors en diferents percentatges de reducció de la jornada.

Fira València presenta un ERTO per a tota la plantilla
Fira València presenta un ERTO per a tota la plantilla

Fira València ha presentat un expedient de regulació temporal d’ocupació (ERTO) per a tota la plantilla que afectarà els 120 treballadors en diferents percentatges de reducció de la jornada. Així, per a un 70% de la plantilla la reducció serà completa, del 100%, mentre que per al 30% restant la jornada es reduirà entre un 50 i un 70%, grup en què s’inclou l’equip directiu.

L’ERTO se circumscriu a la crisi del coronavirus i contempla complementar els salaris fins a un 95% en el cas de la reducció parcial i fins al 85% en reduccions totals, així com l’avançament de les nòmines per part de l’empresa.

No obstant això, Fira València manté als empleats indispensables en cada àrea per a poder continuar mantenint una activitat mínima, ja que la crisi sanitària ha obligat a traslladar de dates les fires que s’anaven a celebrar en aquest període.

Les instal·lacions de Fira València estan servint aquests dies com a magatzem centralitzat del material sanitari que està adquirint la Generalitat a la Xina, i des d’allí es distribueix a les diferents destinacions. A més, també ha acollit parts de monuments fallers, però la institució no té personal propi destinat a cap d’aquestes activitats.

També et pot interessar

stats