La Fira Ocupació València Activa arranca amb 8.000 inscrits i 30.000 candidatures

El certamen, que té lloc a la plaça de l'Ajuntament fins dijous, acostarà les oportunitats laborals de 100 empreses amb 475 ofertes

Cartell de la fira d'ocupació
Cartell de la Fira Ocupació / Ajuntament de València

La Fira Ocupació València Activa, impulsada per l'Ajuntament de València a través de l'agència d'ocupació València Activa, arranca este dimecres la quarta edició amb 8.144 inscripcions i 30.820 candidatures registrades per a les 475 ofertes publicades.

El certamen, que té lloc a la plaça de l'Ajuntament de la ciutat durant un parell de dies, acostarà les oportunitats laborals de cent empreses a la població en situació de desocupació. En l'edició del 2023 es van inscriure 5.436 persones i es van presentar 10.881 candidatures per a 337 ofertes publicades en la pàgina web de l'esdeveniment.

"Hem de celebrar les bones xifres que hem aconseguit enguany. La participació ha augmentat notablement i volem agrair als valencians la seua confiança a l'Ajuntament de València i a València Activa per a millorar la seua ocupabilitat", ha assenyalat el regidor d'Ocupació i Formació, Juanma Badenas.

El fòrum estarà obert dimecres de 09:00 h a 18:00 h i dijous de 09:00 h a 14:00 h. L'objectiu és "connectar directament amb empreses amb talent, perquè els valencians puguen explotar al màxim les opcions del seu perfil professional o optimitzar el seu temps i tindre en un mateix matí, o en dos, diverses entrevistes de treball en un mateix espai".

La plaça de l'Ajuntament reunirà empreses com Baleària, Caixa Popular, Carrefour, Cecotec, Celestica, FCC Equal, Fermax, Gastroadictos, Grupo Eulen, Grupo Gimeno, Grupo Segura, Ikea, Ilunion, Mercado de la Imprenta, Norauto, Power Electronics, Primark, Saona o Voltereta. Totes elles acostaran de manera directa els seus processos de selecció a les persones desocupades.

Currículums i entrevistes

Les persones que no s'hi hagen inscrit prèviament i no tinguen una agenda d'entrevistes programada, podran accedir al recinte i entregar els seus currículums en l'Arbre de les Oportunitats, una bústia situada al centre de la plaça on deixar el seu perfil a les cent empreses participants.

A més, aquelles persones que no s'hagen registrat prèviament podran acostar-se als estands de les diferents empreses a deixar el seu currículum. En el cas que l'empresa les considere com a candidates, els entregarà un número per a programar una entrevista el mateix dia.

Els visitants també podran inscriure's in situ en l'agència d'ocupació de València Activa i gaudir de la programació de l'escenari amb xarrades i ponències per a millorar la seua ocupabilitat.

També et pot interessar

stats