La Fira de l’Automòbil de València supera els 2.000 vehicles venuts en un context d’incertesa

La cita ha sigut l'aparador per a les novetats en cotxes 100% elèctrics, amb millor demanda i comandaments dels futurs clients

La Fira de l'Automòbil de València ha venut vora 2.000 vehicles en aquesta edició / À Punt NTC

La Fira de l'Automòbil de València reflecteix la incertesa que viu el sector. Uns 80.000 metres quadrats de superfície, 102 expositors directes i 34 marques oficials han donat forma a aquest certamen, que exhaureix les últimes hores amb xifres positives si es té en compte la incertesa que travessa el sector. La falta de microxips i els dubtes al voltant dels cotxes elèctrics, a més del preu, fan que els vehicles d'ocasió siguen encara els que mantinguen les vendes. Segons les dades provisionals, enguany hi ha hagut més visitants, vora 45.000, però menys volum de negoci, amb només 2.000 vehicles venuts, com a confirmat Víctor Castillejo, el director de la fira. "Hi ha molta incertesa, i mantindre les dades de l’any passat és prou difícil", ha reconegut.

La fira ha sigut l'aparador per a les novetats en cotxes 100% elèctrics, amb millor demanda i comandaments dels futurs clients. "La gent busca comoditat, fiabilitat i bona relació qualitat-preu", ha explicat Carlota Martínez, de l’equip de vendes de la fira.

Per les carreteres valencianes, enguany, s'han posat a rodar vora 2.300 d'aquests vehicles. Les xifres de matriculació han augmentat vora un 55%, segons l'Associació Nacional de Venedors de Vehicles, i s’espera que el creixement siga exponencial. Per això, les marques han posat la directa per a convéncer els compradors, que tenen encara molts dubtes.

Per als qui es queden en punt mort, a l'espera de l'evolució de l'elèctric, una flota de cotxes d'ocasió ha accelerat les vendes.

També et pot interessar

stats